Politika privatnosti za Mali Urbani Prostor

Na www.kafeterijamup.rs, dostupnom na: https://kafeterijamup.rs/, jedan od naših glavnih prioriteta je privatnost naših posetilaca. Ovaj dokument sadrži vrste informacija koje prikuplja i snima www.kafeterijamup.rs i kako ih koristimo.

Ako imate dodatna pitanja ili trebate više informacija o našoj politici privatnosti, ne oklevajte da nas kontaktirate.

Ova politika privatnosti se odnosi samo na naše online aktivnosti i vredi za posetioce naše web stranice u pogledu informacija koje su podelili i / ili prikupili na www.kafeterijamup.rs. Ova politika se ne odnosi na bilo kakve informacije prikupljene off-line ili preko drugih kanala osim ove web stranice. Naša politika privatnosti je stvorena uz pomoć generatora za politiku privatnosti.

Pristanak

Koristeći našu internet stranicu, pristajete na našu politiku privatnosti i na njene uslove.

Informacije koje prikupljamo

Lični podaci koje se od vas traže, i razlozi zbog kojih se od vas traži da ih date, biće vam jasni u trenutku kada vas zamolimo da date lične podatke.

Ako nas kontaktirate direktno, možemo da dobijemo dodatne informacije o vama, kao što su vaše ime, e-mail adresa, broj telefona, sadržaj poruke i / ili prilozi koje nam možete poslati, i sve druge informacije koje možete odlučiti da nam date.

Kada se prijavite za račun, možemo zatražiti vaše kontaktne podatke, uključujući podatke kao što su ime, ime kompanije, adresa, e-mail adresa i broj telefona.

Kako koristimo vaše informacije

Informacije koje prikupljamo koristimo na razne načine, uključujući:

  • osigurajte, upravljajte i održavajte našu internet stranicu
  • unapređenje, personalizacija i proširenje naše internet strane
  • razumete i analizirate kako koristite našu internet stranicu
  • razvijanje novih proizvoda, usluga, karakteristika i funkcionalnosti
  • komunicira sa vama, direktno ili preko jednog od naših partnera, uključujući servis za korisnike, da vam pruži ažuriranja i druge informacije vezane za internet stranicu, kao i za marketinške i promotivne svrhe
  • vam šalje e-mailove
  • Nađi i spreči prevaru

Dosije dnevnika

www.kafeterijamup.rs sledi standardnu proceduru korišćenja zapisa. Ovi fajlovi beleže posetioce kada posećuju sajtove. Sve domaće kompanije rade ovo i deo su analitičara. Informacije prikupljene iz logovanih datoteka uključuju adrese internetskih protokola (IP), tip preglednika, Internet Service Provider (ISP), datum i vreme, referentne / izlazne stranice, a možda i broj klikova. Ovo nije povezano sa informacijama koje se mogu identifikovati. Svrha tih informacija je analiziranje trendova, upravljanje sajtom, praćenje kretanja korisnika na sajtu i prikupljanje demografskih informacija

Kuki i Web Beacons

Kao i svaka druga internet stranica, www.kafeterijamup.rs koristi kolačiće. Ovi kolačići se koriste za pohranu informacija, uključujući preferencije posetilaca i stranice na sajtu, kojima je posetilac pristupio ili posetio. Informacije se koriste za optimizaciju iskustva korisnika prilagođavanjem sadržaja naših web stranica na osnovu tipa preglednika za posetioce i / ili drugih informacija.

Politika privatnosti za oglašavanje partnera

Na ovoj listi možete naći politiku privatnosti za svakog od partnera www.kafeterijamup.rs.

Treće strane koriste tehnologije kao što su kolačići, JavaScript ili Web Beacons koje se koriste u njihovim oglasima i linkovima koji se pojavljuju na www.kafeterijamup.rs, koji se šalju direktno na korisnički preglednik. Automatski dobijaju vašu IP adresu kada se ovo desi. Ove tehnologije koriste se za merenje efikasnosti njihovih reklamnih kampanja i / ili za personalizaciju sadržaja oglašavanja koji vidite na sajtovima koje posećujete.

Imajte na umu da www.kafeterijamup.rs nema pristup ili kontrolu nad ovim kolačima koje koriste treći oglašivači.

Politika privatnosti treće strane

www.kafeterijamup.rs Politika privatnosti se ne odnosi na druge oglašivače ili sajtove. Zato vam savetujemo da pogledate politiku privatnosti ovih trećih strana za detaljnije informacije. To može da uključuje njihove prakse i instrukcije o tome kako da izbegnu određene opcije. - Šta?

Možete odabrati da isključite kolačiće kroz individualne opcije preglednika. Za detaljnije informacije o upravljanju kolačićima sa određenim internet brzojavima, možete ih naći na odgovarajućim internet stranicama brzojavitelja

CCPA Privatna prava (Nemojte prodavati moje lične informacije)

Po CCPA, između ostalog, kalifornijski potrošači imaju pravo na:

Zahtevajte da biznis koji prikuplja lične podatke potrošača otkrije kategorije i određene delove ličnih podataka koje je biznis prikupljao o potrošačima.

Tražite da neki biznis izbriše sve lične podatke o potrošaču koje je sakupio.

traži da biznis koji prodaje lične podatke potrošača ne prodaje lične podatke potrošača.

Ako zatražite, imamo mesec dana da vam odgovorimo. Ako želite da iskoristite bilo koja od ovih prava, molim vas kontaktirajte nas.

GDPR prava na zaštitu podataka

Hteli bismo da se uverimo da ste potpuno svesni svih svojih prava na zaštitu podataka. Svaki korisnik ima pravo na sledeće:

Pravo na pristup – Imate pravo da tražite kopije svojih ličnih podataka. Možemo vam naplatiti malu naknadu za ovu uslugu.

Imate pravo da zahtevate da ispravimo sve informacije za koje smatrate da su netačne. Takođe imate pravo da tražite da ispunimo informacije za koje mislite da su nepotpune.

Imate pravo da zahtevate da izbrišemo vaše lične podatke pod određenim uslovima.

Imate pravo da zahtevate da ograničimo obradu vaših ličnih podataka pod određenim uslovima.

Pravo da prigovarate na obradu – Imate pravo da prigovarate na obradu vaših ličnih podataka pod određenim uslovima.

Pravo na prenos podataka – Imate pravo da tražite da podatke koje smo prikupili prenesemo drugoj organizaciji, ili direktno vama, pod određenim uslovima.

Ako zatražite, imamo mesec dana da vam odgovorimo. Ako želite da iskoristite bilo koja od ovih prava, molim vas kontaktirajte nas.

Dečije informacije

Drugi deo našeg prioriteta je dodavanje zaštite deci dok koriste internet. Ohrabrujemo roditelje i staratelje da posmatraju, učestvuju i / ili nadgledaju i vode njihovu online aktivnost.

www.kafeterijamup.rs svesno ne prikuplja lične informacije od dece mlađih od 13 godina. Ako mislite da je vaše dete dalo ovakve informacije na našem sajtu, mi vas snažno ohrabrujemo da nas odmah kontaktirate i daćemo sve od sebe da odmah uklonimo takve informacije iz naših zapisa.